Черно море БАСК (Варна) не успя да достигне до финалите в

...
Черно море БАСК (Варна) не успя да достигне до финалите в
Коментари Харесай

Ас напусна Черно море БАСК

Черно море БАСК (Варна) не съумя да доближи до финалите в шампионата за Купата на България, само че това не е най-големият проблем пред тима. Състава на варненци напусна един от най-хубавите играчи в тима Явор Генов.

Посрещачът не беше част от тима при последния мач против Миньор (Перник) в мача за влизане на 1/4-финалите за купата. 

BGvolleyball.com потърси треньора на Черно море Виктор Карагьозов, с цел да разнищи мистерията към напускането на Генов. 

" Явор Генов беше в Иран на проби. Не знам тъкмо по какъв начин са се развили нещата, само че той няма да бъде в нашия тим през втория полусезон. Ние пропуснахме всички периоди за картотекиране на нови играчи и оставаме с тима, с който играхме досега. 

Само президентът на тима може да каже дали отпадането на Черно море от шампионата за Купата на България е неуспех. Аз доста добре знам какви са опциите на тима. Това, че успяхме да победим Миньор в Перник по време на постоянния сезон, не значи, че можем да победим този отор в поредност от мачове. Все отново ни напусна основен играч. Изиграхме мач без неговото наличие. Знам какви са нашите благоприятни условия и за мен това, което се случва с нашия клуб са напълно естествени неща. ", съобщи пред  Виктор Карагьозов, написа Sportal.bg. 

При подновяването на Суперлигата, на 19 януари (петък) Черно море БАСК приема Миньор (Перник) в зала " Христо Борисов " във Варна. 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР